13 Temmuz 2009 Pazartesi

zııııırrrrrrrr!!!!! trend alarmı!!!!!!



kitabın kokusu, elde kalem, okurken bir yandan anlamlı satırların altını çizmek, kağıdın verdiği his.. bambaşka tabi. ama hem orman kıyımını azaltacağını, hem de okuyucu sayısını arttıracağını umduğum bir akım var son günlerde.

ingiltere merkezli Interead tarafından üretilen Cool-er, e-kitap okuyucu pazarına katılan en yeni markalardan biri. hafif ve ince yapısı, 128 MB bellek ve 1 GB dahili hafızanın yer aldığı e-kitap okuyucu PDF, Avrupa'da bu sıralar oldukça gözde.

Dijital kitapçısında 750 Bin kadar kitap bulunuyor olması büyük bir artı. iPod Nano benzeri tasarımıyla ve çevreci duruşuyla benim de çok beğendiğim ürünün, 8 farklı rengi bulunuyor. detaylı bilgi için tık tık

and mag

ben geldim!



post'larınızı takip etmeyi, yazmayı, okumayı, takip edilmeyi, okunmayı, sizleri çoook özledim! 10 günlük balayı tatilimin üstüne bir de uzatmalar için çeşme'deydim, bugün de ilk iş günümde bulunmaktayım:)

mimlerinizi, e-postalarınızı ve yorumlarınızı cevaplamak için, güzel güzel post'lar için sabırsızlanıyorum! unuttum sanmayın sakın:)